Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a metà
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
- 10 g di vino bianco
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 g di Emmental a dadini (1 cm)
- 20 g di Taleggio a dadini (1 cm)
- 20 g di Gorgonzola a dadini (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2904 kJ / 694 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 66.2 g
- Vetten
- 38.3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min
Risotto al tartufo
40min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto con pancetta, noci e panna
35min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min
Risotto alla milanese (per 2 persone)
25min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto allo zafferano (per 1 persona)
25min
Risotto alla valdostana
35min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min