Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di cipolle in quarti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di trippa precotta a listarelle (2 cm)
- 250 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale - 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1142 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trippa alla romana
2h
Trippa in rosso con patate
1h 30min
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Lampredotto
1h 20 min
Trippa alla trasteverina
45min
Trippa alla fiorentina
1h 15 min
Trippa all'empolese
1h 15 min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Trippa in umido
1h 10min
Fegato alla veneziana
35 Min