Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema di piselli
- 80 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di piselli freschi
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 10 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 cucchiaino di pinoli
Risotto
- 50 g di cipolla in quarti
- 400 g di gamberetti freschi, sgusciati (vedere consigli)
- 60 g di burro a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino bianco secco
- 720 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- basilico fresco, le foglioline, a piacere
- pinoli, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2422 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 17.1 g
- Koolhydraten
- 73.4 g
- Vetten
- 24.1 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto spinaci e gamberetti
30 dk
Risotto salmone e finocchio
35 min
Risotto alla pescatora
35 min
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40 min
Risotto con gamberi e fiori di zucca al profumo di tartufo
50 min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40 min
Risotto gamberi e carciofi
30 dk
Risotto al salmone affumicato
30 dk
Risotto con salmone agli agrumi
50 min
Risotto zucchine e gamberi
1h 15 min
Risotto ai funghi porcini
35 min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30 dk