Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di tonno fresco in tranci, a cubetti (2-3 cm)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 50 g di vino bianco
- 50 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio a metà, senz'anima
- 600 g di passata di pomodoro
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- 100 g di olive taggiasche denocciolate
- 4 foglie di basilico fresco, intere e lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 979 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 18.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1sa 30 dk
Sugo al tonno
45 dk
Sugo all'arrabbiata
20 dk
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 dk
Frascarelli con sugo di salsiccia
1sa 30 dk
Sugo all'amatriciana
50min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5 min
Sugo al basilico
1 godz. 10 min
Sugo di cozze e vongole
1 Std. 20 Min
Ragù di salsiccia
1sa 15 dk
Sugo classico
55 min