Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di tonno fresco in tranci, a cubetti (2-3 cm)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 50 g di vino bianco
- 50 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio a metà, senz'anima
- 600 g di passata di pomodoro
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- 100 g di olive taggiasche denocciolate
- 4 foglie di basilico fresco, intere e lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 979 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 18.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugo alla puttanesca
45 Min
Ragù di funghi
1h 10min
Sugo all'arrabbiata
20 min
Sugo all'amatriciana
50 Min
Sugo al basilico
1h 10min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 Min
Sugo classico
55min
Ragù di salsiccia
1h 15min
Sugo al tonno
45 Min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2 Std. 5 Min
Trofie al sugo di pesce
1óra
Sugo di cozze e vongole
1h 20min