Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di tonno fresco in tranci, a cubetti (2-3 cm)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 50 g di vino bianco
- 50 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio a metà, senz'anima
- 600 g di passata di pomodoro
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- 100 g di olive taggiasche denocciolate
- 4 foglie di basilico fresco, intere e lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 979 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 18.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugo allo sgombro
45 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 Min
Penne alla Norcina
45 Min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5 min
Ragù di salsiccia
1h 15 min
Ragù di carne mista
1h 30min
Sugo al tonno
45 Min
Sugo di cozze e vongole
1 Std. 20 Min
Sugo all'amatriciana
50 min
Sugo all'arrabbiata
20 Min
Sugo classico
55min
Sugo al basilico
1 godz. 10 min