Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di scalogno a pezzi
- 30 g di burro
- 50 g di pancetta a cubetti
- 320 g di riso Arborio (cottura 12 minuti)
- 500 g di verza a listarelle sottili
- 1000 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino raso di sale
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2025 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso, verze e luganega
40 Min
Contorno di friarielli alla napoletana
40 Min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 Min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40 Min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 Min
Pasta e ceci con pomodorini
40 Min
Pizza di scarola
3h 30min
Contorno di scarola con noci e pinoli
20 Min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 Min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 Min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40 Min