Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 540 g di acqua
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 30 g di succo di limone
- 4 fette di pesce spada, lavate e asciugate (800 g circa)
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 7657 kJ / 1830 kcal
- Eiwitten
- 158.1 g
- Koolhydraten
- 0.8 g
- Vetten
- 132.8 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Dentice agli agrumi
45 Min
Spada alle erbe con olive
40 Min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 Min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min
Spigole all'acqua pazza
30 Min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Pesce spada all'arancia
40 Min
Tonno in agrodolce
1 Std.
Sarde a beccafico
35 Min
Pesce spada agrumato
35 Min