Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi grossi (2-3 cm)
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 cucchiaini di sale
- 1 spicchio spicchio di aglio
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 pizzico di peperoncino piccante fresco (optioneel)
- 1 foglia di alloro fresca, lavata e asciugata
- 2 - 3 filetti di acciuga sotto sale dissalati
- 700 g di cosce di pollo senza pelle
- 100 g di birra chiara
-
50
g di brodo vegetale (optioneel)
of 50 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa (optioneel) - 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 996 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 14.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Manzo con olive e peperoni
35 min
Petto di pollo e zucchine
50 min
Agnello in umido
1sa 20 dk
Pollo in umido ai funghi
50 min
Pollo al limone
50 min
Bocconcini di tacchino e champignon
45 min
Pollo con salsa ai peperoni
55min
Spezzatino di reale alle olive
1sa 20 dk
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min
Pollo alla cacciatora
50 min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h
Pollo alla romana
1h 10 min