Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio
- 250 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 1000 g di pollo a pezzi (cosce, ali, petto)
- 50 g di acqua
- 50 g di vino bianco
-
1
dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo)
of 1 cucchiaino di dado per brodo di pollo fatto in casa - 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato fresco
- 8 fette di pane casereccio tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2531 kJ / 605 kcal
- Eiwitten
- 43.9 g
- Koolhydraten
- 40.7 g
- Vetten
- 30.7 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Agnello al vino
40 min
Pollo ai peperoni
1 Std. 5 Min
Pollo alla cacciatora
50min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 min
Cosce di pollo e funghi a Cottura Lenta
1h 50min
Pollo al limone
50min
Pollo in salsa ai funghi
50min
Pollo alla romana
1h 10min
Pollo speziato al limone
40 min
Pollo con funghi al vino rosso
55min
Salsiccia al primitivo
50min
Pollo con salsa ai peperoni
55min