Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 peperoncino piccante fresco (optioneel)
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 olive nere a rondelle
-
800
g di polpa di pomodoro a pezzi
of 800 g di passata di pomodoro a pezzi - 1 - 1 ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 346.5 kJ / 82.8 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 6.4 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 687.7 mg
Alternatieve recepten
Bucatini all'amatriciana
45 min
Sugo all'arrabbiata
20 min
Sugo all'amatriciana
50 min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 min
Sugo al tonno
45 min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 min
Pappardelle umbre al pomodoro
1 Std.
Penne alla puttanesca
35 Min
Penne all'arrabbiata
20 min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Spaghetti al tonno
40 Min