Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di pomodori pelati freschi a metà
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pancetta di maiale a listarelle (5 mm circa) o a cubetti (1 cm)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 506 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugo alla puttanesca
45 dk
Sugo all'amatriciana
50 Min
Sugo al basilico
1sa 10 dk
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 Min
Sugo classico
55 dk
Ragù di salsiccia
1 Std. 15 Min
Sugo al tonno
45 dk
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Ragù di tonno fresco
1 Std.
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1 Std. 30 Min
Penne all'arrabbiata
20 Min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5min