Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpette
- 50 g di pecorino a pezzi (2-3 cm) (vedere consigli)
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di carne trita di maiale
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 fetta di pane bianco in cassetta (90 g circa), ammollato nel latte (20-30 g circa)
Sugo
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 1 cipolla rossa di Tropea in quarti (100 g circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 600 g di passata di pomodoro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2179.8 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 21.8 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù di carne alla bolognese
1sa 15 dk
Polpettone classico (TM6)
1sa 15 dk
Cannelloni ripieni con ragù alla bolognese (Bimby Friend)
1sa 30 dk
Polpette al sugo
50min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1sa 30 dk
Parmigiana di melanzane
2sa
Peperoni ripieni di carne
1 Std. 20 Min
Spezzatino di vitello con purè di patate (6 porzioni)
1 Std. 20 Min
Tagliatelle al ragù
1 godz. 10 min
Ragù di salsiccia
1sa 15 dk
Polpette con patate al forno piccanti
1h
Petto di pollo alla pizzaiola con purè di patate e sedano rapa
1h