Risotto ai carciofi
TM6 TM5

Risotto ai carciofi

4.4 (271 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 40 g di scalogno
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di carciofi mondati (300 g se da pulire) a spicchi
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 60 g di vino bianco secco
  • 800 - 820 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
  • 20 g di burro

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1930 kJ / 461.3 kcal
Eiwitten
10.6 g
Koolhydraten
91 g
Vetten
17.9 g
Verzadigd vet
6.3 g
Vezels
3.7 g
Natrium
132.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten