Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 40 g di scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di carciofi mondati (300 g se da pulire) a spicchi
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino bianco secco
- 800 - 820 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1930 kJ / 461.3 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 91 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 132.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40 min
Risotto agli asparagi
30 min
Risotto ai carciofi con tonno e olive
35 Min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35 Min
Risotto carciofi e speck
40 min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35 Min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40 min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35 Min
Risotto zucca e salsiccia
40 min
Risotto ai funghi porcini
35 Min
Risotto asparagi e zafferano
35 Min
Penne risottate carciofi e zucca
40 min