Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 60 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 160 g di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
- 40 g di vino bianco
- 450 g di brodo di carne o vegetale (vedere consigli)
- 1 bustina di zafferano
- 2 pizzichi di sale
- 10 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2111.5 kJ / 504.5 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 66.1 g
- Vetten
- 23.8 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 920 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto zucchine e pancetta
35 min
Risotto radicchio e pancetta
40 min
Risotto agli asparagi
30 dk
Risotto alla milanese
30 dk
Risotto zafferano e speck
35 min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40 min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35 min
Risotto con zucca e Taleggio (TM6)
50 min
Risotto zucca e salsiccia
40 min
Risotto zafferano e salsiccia
40 min
Risotto allo zafferano (per 1 persona)
25 min
Menu: Risotto allo zafferano con salsiccia e tortini al cioccolato
1h