Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g di olio extravergine di oliva
of 20 g di olio di oliva -
400 - 500
g di cipolle dorate a fette (1 cm)
of 400 - 500 g di cipolle rosse a fette (1 cm) - 30 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 1264 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 428 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane insaporite (400 g)
35min
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20 dk
Peperoni insaporiti (200 g)
20 dk
Verdure miste insaporite
30 dk
Peperoni e cipolle insaporite
25 dk
Peperoni insaporiti (400 g)
25 dk
Cipolle piccanti insaporite
20 dk
Scalogno brunito (250 g)
25 dk
Cipolle insaporite (300 g)
20 dk
Chutney di cipolle caramellate
24u.
Cipolle insaporite (200 g)
20 dk
Cipolle brunite (200 g)
25 dk