Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g di olio extravergine di oliva
of 20 g di olio di oliva -
400 - 500
g di cipolle dorate a fette (1 cm)
of 400 - 500 g di cipolle rosse a fette (1 cm) - 30 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 1264 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 428 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cipolle brunite (200 g)
25 Min
Funghi insaporiti (300 g)
25 Min
Peperoni insaporiti (200 g)
20min
Carote insaporite (400 g)
20min
Peperoni insaporiti (400 g)
25 Min
Verdure miste insaporite
30p
Melanzane insaporite (400 g)
35p
Chutney di cipolle caramellate
24hod.
Peperoni e cipolle insaporite
25 Min
Cipolle piccanti insaporite
20min
Cipolle insaporite (300 g)
20min
Besciamella (TM6)
15p