Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di sedano a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 150 g di cipolla bianca in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carne trita di manzo (preferibilmente punta di petto)
- 100 g di vino rosso secco
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di passata di pomodoro
- 5 g di zucchero (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1555.6 kJ / 371.8 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 851.5 mg
Alternatieve recepten
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Brasato ai funghi
6h
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8h 30 min
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5h 20min
Spezzatino di vitello a Cottura Lenta
2 godz. 10 min
Cosce di pollo in salsa al pomodoro a Cottura Lenta
4sa
Spezzatino di manzo a Cottura Lenta con salsa ai funghi
5 Std. 40 Min
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9 Std.
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4u. 10min
Besciamella (TM6)
15 dk
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3h 40 min