Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 120 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 728.2 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 0.8 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 250.9 mg
Alternatieve recepten
Crostata ai cachi freschi
1hod.
Pesto di zucchine e basilico
20 Min
Brioches con il tuppo
3 Std.
Pesto di melanzane
10 dk
Pasta con pesto di carciofi
30min
Biscottini glassati speziati (Pfeffernüsse)
Geen beoordelingen
Scarcedda lucana
2 Std.
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1 Std. 30 Min
Pesto di peperoni Padrón
4 godz. 15 min
Confettura di riciclo
2 Std.
Pesto light basilico e noci
10 dk
Pasta con crema di peperoni e Feta
30min