Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g di cipolla a listarelle
- 350 g di asparagi verdi a tocchetti (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 60 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
-
1
cucchiaino di pistilli di zafferano (vedere consigli)
of 1 bustina di zafferano in polvere - 1 dado per brodo vegetale
- 20 g di burro
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1766 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 68.1 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40 min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50 min
Risotto agli asparagi
30 min
Risotto ai carciofi
30 min
Risotto radicchio e salsiccia
35 min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40 min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35 min
Risotto con zucca e Taleggio (TM6)
50 min
Risotto ai funghi porcini
35 min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35 min
Risotto alle zucchine e prosciutto affumicato
30 min