Risotto asparagi e zafferano
TM6

Risotto asparagi e zafferano

4.6 (522 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 35 g di cipolla a listarelle
  • 350 g di asparagi verdi a tocchetti (2 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
  • 60 g di vino bianco secco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di pistilli di zafferano (vedere consigli)
    of 1 bustina di zafferano in polvere
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 20 g di burro
  • Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere (optioneel)

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1766 kJ / 422 kcal
Eiwitten
8.7 g
Koolhydraten
68.1 g
Vetten
12.2 g
Vezels
2.7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten