Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio senz'anima a metà
- 80 g di cipolla bianca in quarti
- 150 g di peperone rosso a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di peperone giallo a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di gambi di sedano a fettine (1-1.5 cm)
- 300 g di melanzana, con la buccia ed a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di olive nere denocciolate
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 30 g di capperi sott'aceto sgocciolati
- 30 g di pinoli
- 20 g di aceto di vino bianco
- 300 g di pomodori pelati
- 5 foglioline di basilico fresco lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 27.2 g
- Vezels
- 4.4 g
Alternatieve recepten
Fave in umido
1h
Carciofi in agrodolce
30 min
Cacciucco di ceci
50min
Melanzane e zucchine marinate
1 godz. 35 min
Sarde in saor
25h
Peperoni in agrodolce
30 min
Cous cous ai profumi di Sicilia (vegan)
1h 10 phút
Baccalà alla ligure
1h
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55min
Bruschette con melanzane
30 min
Caponata di mele
50min
Caponata (TM6)
1 Std. 30 Min