Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 30 g di sedano a pezzi
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 pizzico di semi di cumino
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 1 foglia di alloro secca
- 150 g di zucchine a tocchetti (1 cm circa)
- 150 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 400 g di lenticchie in scatola, scolate e sciacquate (vedere varianti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 812 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 8.2 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Zuppa di farro e legumi
45min
Zuppetta di ceci
45min
Zuppa di lenticchie e zucca
45min
Minestrone di lenticchie e patate
45min
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
1h
Zuppa di lenticchie e spinaci
1h 10 min
Zuppa di lenticchie rosse
50min
Zuppa di farro e fagioli
1h
Zuppa di legumi e cereali
1h
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Minestra lenticchie e spinaci
50min