Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 20 - 25 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 6 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di zucchine a tocchetti
- 2 cipollotti a pezzi
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 848 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata primavera al vapore
50 Min
Frittata di bietole, patate e cipolla
55 min
Platessa al pomodoro
30 Min
Finocchi alla valdostana
40 min
Frittata broccoli e prosciutto
35 min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 Min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min
Fagiolini insaporiti
25 Min
Contorno di zucchine (1 porzione)
20 Min
Frittata di spinaci al forno
45 Min
Frittata di zucchine (TM6)
50 Min