Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 100 g di vino bianco
- 800 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di zucchine a dadini
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 foglioline di menta fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 187 kJ / 448 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 66.6 g
- Vetten
- 15.7 g
- Verzadigd vet
- 22.5 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto burrata e piselli
40 min
Risotto agli asparagi
30 dk
Risotto spinaci e piselli
35 min
Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano
30 dk
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40 min
Risotto asparagi e fragole
35 min
Risotto finocchi e zafferano
30 dk
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 min
Risotto arancione con zucca e carota
35 min
Risotto alle zucchine e prosciutto affumicato
30 dk
Risotto asparagi e zafferano
35 min
Risotto mele e radicchio rosso
40 min