Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di cipolla in quarti
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 160 g di farro perlato
- 120 g di fagioli cannellini in scatola, scolati e sciacquati
- 120 g di fagioli borlotti in scatola, scolati e sciacquati
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1518 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 37.8 g
- Vetten
- 17.7 g
- Vezels
- 6.6 g
Alternatieve recepten
Minestra finocchi, orzo e farro
1h
Zuppa di farro e legumi
45 Min
Zuppa di farro alla contadina
50 min
Zuppa di legumi vegetariana
40 min
Zuppa di legumi e verdure
40 min
Zuppa di legumi e cereali
1h
Minestra di farro e ceci
1h 10min
Minestra di cereali e ceci
45 Min
Zuppa di lenticchie
50 min
Zuppa d'orzo e fagioli
50 min
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
1h
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55 min