Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di sedano a pezzi
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 rametto di timo fresco, lavato
- 1 foglia di salvia fresca, lavata
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 160 g di cereali misti
- 800 g di acqua
- 1 dado per brodo di carne
- 200 g di pomodori ramati a cubetti (1 cm circa)
- 150 g di lenticchie in scatola, scolate e sciacquate (vededre varianti)
- 150 g di fagioli cannellini in scatola, scolati e sciacquati (vedere varianti)
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1297 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 39.8 g
- Vetten
- 13.8 g
- Vezels
- 8.5 g
Alternatieve recepten
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Zuppa di cereali e verdure
40min
Zuppa di farro e legumi
45min
Zuppa di farro alla contadina
50min
Zuppa di legumi e verdure
40min
Minestra di cereali e ceci
45min
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
1h
Minestra di cereali e verdure invernali
50min
Zuppa di lenticchie
50min
Zuppa di farro e fagioli
1h
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Minestra di farro e ceci
1h 10 min