Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di tonno in scatola in olio di oliva, ben sgocciolato
- 150 g di ricotta fresca, ben sgocciolata
- 2 uovo
- 75 - 100 g di pangrattato + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato, a piacere
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2766 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 50 g
- Vezels
- 168 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone di tacchino con erbette e pesto di rucola
1h
Polpettine di ceci
1h 5min
Polpettine di spinaci e ricotta
30min
Polpette di radicchio e ricotta
1h
Polpette di merluzzo con salsa di pomodoro all'acciuga
1h
Polpette di tonno e curcuma
1h
Polpette di ricotta
50 min
Polpettone ricotta e tonno
45 Min
Polpettone di tonno
35min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Polpette di merluzzo e patate
55min
Polpette di ceci e prosciutto con zucca fritta
25min