Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 3 uova
- 800 g di asparagi mondati (1100 g se da mondare)
- 30 g di pangrattato
- 40 g di aceto
- 80 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 cipollotto bianco a pezzi
- 1 carota piccola, pelata e a pezzi (2 cm)
- 10 g di capperi sotto sale dissalati
- 4 filetti di acciuga sott'olio
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1336.8 kJ / 319.5 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 27.8 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 254.5 mg
Alternatieve recepten
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30min
Asparagi alla parmigiana
50min
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40min
Contorno di agretti
40min
Insalatona con asparagi al Varoma
45min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Fagiolini in gremolada
30min
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30min
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1h
Contorno di taccole al pomodoro
40min