![Vellutata di funghi Vellutata di funghi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DD68B6CB-DB8C-42DF-85CA-3214D4037CF1/Derivates/10A41F49-28EF-47C0-90CD-46279106F869.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di cipolla in 2 pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di funghi porcini freschi (o champignon o misti) puliti e a fettine
- 1 pizzico di sale
- 2 - 3 pizzico di pepe macinato fresco
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo di carne fatto in casa
- 1 cucchiaio di amido di mais
- 100 g di latte
- 30 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 786 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 16.5 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di pomodoro e basilico
30 min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 min
Vellutata di porri e radicchio
55 min
Zuppa di porcini
45 min
Crema di funghi
20 min
Crema di pomodoro
30 min
Vellutata di cavolfiore
50 min
Vellutata di porcini
50 min
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40 min
Crema di lattuga e menta
35 min
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50 min
Vellutata di asparagi
45 min