Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipollotto a fettine
- 1 cucchiaino di rosmarino secco in polvere
- 400 g di patate, a fettine sottili (circa 0,5 cm)
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di robiola
- olio extravergine di oliva, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 854 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 26.6 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 Min
Vellutata di mais
20 Min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 Min
Vellutata di piselli
20 Min
Vellutata di ceci e gamberi
40 Min
Crema di spinaci e Asiago
45 Min
Crema di fagioli borlotti
35 Min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 Min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 Min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 Min
Vellutata di zucchine con feta
50 Min
Vellutata di carote
35 Min