![Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ca945e92-21bc-4339-81d3-a422bcb4945c/Derivates/d7ebf517-6e6b-4d9f-8f40-56d8082f816c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olio extravergine di oliva
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 100 - 120 g di cipolla bianca a metà
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di zucchine a pezzi (3-4 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 80 g di latte
- 100 g di farina
- 2 uova
- 4 triangoli di formaggio fuso (70 g circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 704 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortini di zucca
1 Std. 20 Min
Sformatini di patate e funghi (vegan)
1 Std. 10 Min
Palline al prosciutto
1h 30min
Polpette di melanzane
45min
Sformatini di verdure
50 Min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1 Std. 20 Min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1 Std. 10 Min
Sformato di finocchi
1h
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Brutti ma buoni di patate
55 min
Rotoli di broccoli con squacquerone
1h