Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 120 g di scamorza affumicata a pezzi (2-3 cm)
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 30 g di scalogno a metà
- 150 g di radicchio rosso a listarelle sottili
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
- 100 g di vino rosso
- 800 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 30 g di burro freddo a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2318 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 65.7 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto allo zafferano, cavolo nero e vino rosso
35min
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45min
Risotto brie e asparagi
30min
Risotto radicchio e salsiccia
35min
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto con crema di asparagi
50min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto con zucca e Taleggio
45min