Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 350 g di vino rosso Barolo
- 350 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa - 20 g di burro
- Parmigiano reggiano in scaglie a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1627 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto funghi e mirtilli
35min
Risotto alla monzese
35min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min
Risotto alla milanese
30 dk
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1h
Risotto alle fragole e peperoncino
40min
Risotto alla birra
35min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min