Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 foglia di alloro secca
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di ceci in scatola, scolati e sciacquati (vedere varianti)
- 650 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 12 code di mazzancolle, sgusciate e pulite
- 20 g di vino bianco secco
-
50
g di panna (35% di grassi)
of 50 g di latte intero - pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1197 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 min
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 мин.
Vellutata di fagioli e cozze
1 Std. 5 Min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 мин.
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50 мин.
Crema di ceci con vongole
40 мин.
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55 min
Crema di fagioli borlotti
35 min
Vellutata di zucchine con feta
50 мин.
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 min
Vellutata di zucca
30 min
Vellutata di ceci
1 godz. 10 min