Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di pane casereccio, tipo toscano o Matera, a pezzi (3 cm)
-
370
g di brodo vegetale
of 370 g di acqua + 1 cucchiaino scarso di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 spicchio spicchio di aglio
- 50 g di porro a pezzi
- 1 peperoncino piccante fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodori pelati, sgocciolati
- 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 3 pizzichi di origano secco
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1460 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 15.9 g
- Vezels
- 4.9 g
Alternatieve recepten
Paté di fegatini
30min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Pappa al pomodoro con stracciatella
45min
Castagnaccio
1h
Lampredotto
1h 20min
Gnudi toscani
40min
Schiacciata fiorentina
50min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Schiacciata con l'uva
2h
Panzanella con mandorle e acciughe
2h 30min
Peposo toscano
1h 30min
Pan co' Santi
7h