Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 140 g di patate a tocchetti
- 250 g di zucca a tocchetti
- 250 g di acqua
- 150 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 30 g di mandorle
- 20 g di zenzero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1195.5 kJ / 285.6 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 20.7 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 5.8 mg
Alternatieve recepten
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 dk
Vellutata di zucca e scampi
2 godz.
Vellutata al cavolo viola e kefir
50 min
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45 min
Vellutata di finocchi, mele e speck
50 min
Vellutata speziata di carote e zenzero
25 min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 min
Crema di zucca al profumo di cannella
40 min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 min
Vellutata di zucca
30 dk
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50 min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40 min