Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di salsiccia spellata e sbriciolata
- 100 g di radicchio a listarelle
- 320 g di riso Carnaroli
- 50 g di vino bianco
- 800 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2086.8 kJ / 498.8 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 64.8 g
- Vetten
- 20.2 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 638.9 mg
Alternatieve recepten
Risotto con salsiccia e piselli
40min
Risotto radicchio e pancetta
40min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40min
Risotto zucchine e pancetta
35min
Risotto asparagi e zafferano
35min
Risotto alle zucchine e prosciutto affumicato
30min
Risotto brie e asparagi
30min
Risotto agli asparagi
30min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto al salmone con crema di porri
40min