Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 90 g di gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 800 g di acqua
- ½ dado per brodo vegetale
- 200 g di ceci bianchi secchi, ammollati in acqua per 12 ore e scolati
- 1 cucchiaino di sale
- crostini di pane, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1201 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di fagioli borlotti
35min
Vellutata di verdure
40min
Vellutata di riciclo
50min
Purea di ceci con spinacini piccanti
40min
Vellutata di fagioli borlotti
1h
Vellutata di lenticchie
1h 30min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 min
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50min
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40min
Vellutata di ceci e gamberi
40min
Vellutata di piselli
20min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45min