Apparaten en Accessoires
Peperonata (TM6)
Voorbereiding 10min
Totaal 45min
4 porzioni
Ingrediënten
-
25 g olio extravergine di oliva
-
200 g di peperoni rossi puliti e a pezzi
-
170 g di cipolle dorate in 8 parti
-
200 g di passata di pomodoro
-
1 spicchio di aglio
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Natrium
477.7 mg
Eiwitten
1.7 g
Calorieën
394 kJ /
94.3 kcal
Vetten
6.6 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
7.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Le basi
25 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je dit ook leuk...
Ragù di carne alla bolognese
1u. 15min
Porro insaporito (80 g)
15min
Zucchine a bastoncino insaporite (100 g)
15min
Caponata
1u. 30min
Peperonata sottovuoto
1u.
Peperoni e cipolle insaporite
25min
Verdure miste insaporite
30min
Porro insaporito (200 g)
20min
Cipolle caramellate (400-500 g)
50min
Cipolle insaporite (300 g)
20min
Peperoni in agrodolce
30min
Finocchi gratinati
30min