Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di melanzana a dadini (2x3cm)
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (2 cm)
- 170 g di cipolle dorate in 8 parti
- 20 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di olive nere denocciolate
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 30 g di capperi sott'aceto sgocciolati
- 30 g di pinoli
- 20 g di aceto di vino bianco
- 300 g di pomodori pelati
- 5 foglioline di basilico fresco lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 255 kJ / 1066.8 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 15.4 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 636.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cipolle caramellate (400-500 g)
50min
Cipolle insaporite (300 g)
20 min
Peperoni in agrodolce
30min
Caponata alla catanese
1h
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
1h
Peperoni e cipolle insaporite
25 min
Insalata di fregula con verdure insaporite
1h 10min
Zucchine a bastoncino insaporite (100 g)
15min
Peperonata (TM6)
45min
Peperoni insaporiti (400 g)
25 min
Verdure miste insaporite
30min
Melanzane insaporite (400 g)
35 Min