Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 100 g di pancetta a cubetti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e tritati
- 1 rametto di salvia fresca, le foglie lavate e tritate
- 1 foglia di alloro secca
- 100 g di salsiccia spellata, a pezzettini
- 300 g di carne trita mista (manzo e maiale)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 60 g di vino bianco
- 250 g di acqua bollente
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 6245 kJ / 1493 kcal
- Eiwitten
- 103.8 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 111.5 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 3878.5 mg
Alternatieve recepten
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Pasta con ragù bianco e piselli
40min
Polpettone classico (TM6)
1h 15min
Polpettone di riciclo
1h
Polpette al sugo
50min
Brodo di manzo
3 Std. 50 Min
Tagliatelle al ragù di coniglio
1h
Tagliatelle al ragù
1 Std. 10 Min
Ragù di salsiccia
1h 15min
Polpette fritte
40min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2h
Polpette in bianco con purè di castagne
1h 20min