Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 100 g di pancetta a cubetti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e tritati
- 1 rametto di salvia fresca, le foglie lavate e tritate
- 1 foglia di alloro secca
- 100 g di salsiccia spellata, a pezzettini
- 300 g di carne trita mista (manzo e maiale)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 60 g di vino bianco
- 250 g di acqua bollente
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 6245 kJ / 1493 kcal
- Eiwitten
- 103.8 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 111.5 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 3878.5 mg
Alternatieve recepten
Pasta con ragù bianco e piselli
40min
Tagliatelle al ragù
1 godz. 10 min
Polpettone classico (TM6)
1h 15min
Polpette in bianco con purè di castagne
1h 20 min
Ragù di salsiccia
1h 15min
Brodo di manzo
3h 50min
Brodo di gallina
4h 10min
Tagliatelle al ragù di coniglio
1h
Menù: Zucchine ripiene con contorno di patate; Treccia multicerali; Gelo d’uva (Bimby Friend)
1h 30 min
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Polpette al sugo
50min
Crema pasticcera allo sciroppo d'acero
20 min