Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di vino rosso
- 200 g di lenticchie secche, ammollate (se indicato sulla confezione)
- 1 foglia di alloro fresca o secca
- 700 g di passata di pomodoro
- 400 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1050 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 14.3 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burger di fagioli e pomodori secchi
35 Min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
3h
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2hod. 20min
Falafel di lenticchie
12h 30min
Burger speziati di quinoa e cannellini
45 Min
Ragù alla soia (vegan)
40 min
Ragù di verdure primaverili
30 min
Miglio con ceci e verdure al curry
1h
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35 Min
Polpette di fagioli e rosmarino
20 Min
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45 Min
Sedanini integrali al ragù di lenticchie rosse
1h