Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 800 g di cavolo verza a listarelle (0.5-1 cm, peso netto)
- 50 g di aceto di vino bianco
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 693.1 kJ / 165.7 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 622.9 mg
Alternatieve recepten
Cavolfiori gratinati
50min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 godz. 5 min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Cavolo rosso con semi di finocchio
40min
Contorno di cavolo nero
20min
Cavolo rosso stufato
45min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Cicorie stufate
35min
Melanzane trifolate
40min
Contorno di taccole al pomodoro
40min
Broccoli alla siciliana con olive
40min