Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 800 g di cavolo verza a listarelle (0.5-1 cm, peso netto)
- 50 g di aceto di vino bianco
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 693.1 kJ / 165.7 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 622.9 mg
Alternatieve recepten
Contorno di cavolo riccio al cocco
25min
Cicorie stufate
35min
Cavolo rosso stufato
45min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Contorno di agretti
40min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Cavolo rosso con semi di finocchio
40min
Contorno di taccole al pomodoro
40min
Contorno di radicchio, uvetta e pinoli
15min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Contorno di cavolo nero
20min