Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 30 mesi)
-
50
g di pinoli sgusciati
of 50 g di nocciole spellate - 100 g di rucola pulita
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 6 porzioni
- Calorieën
- 6632 kJ / 1584 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 164 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto di broccoli, acciughe e nocciole
50 min
Pesto di rucola e avocado
15 dk
Pesto radicchio e noci
10 dk
Pesto di pomodori secchi
10 dk
Pesto di robiola al sapore di mare
10 dk
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 dk
Pesto di pistacchi
10 dk
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 min
Pesto giallo noci e fiori di zucca
10 dk
Pesto alla siciliana
15 dk
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10 dk
Pesto light basilico e noci
10 dk