Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di filetti di merluzzo (4 pezzi)
- 100 g di pomodorini datterino a metà
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe bianco macinato + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di patate a pasta farinosa a fette sottili (0.5 cm)
- 500 g di carote, pelate e a rondelle (1 cm circa)
- 350 g di acqua
- ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 80 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1900 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 43.9 g
- Koolhydraten
- 22.1 g
- Vetten
- 21.7 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Merluzzo con burro agli agrumi
50 Min
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40 Min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 Min
Salmone al cartoccio
35 Min
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
35 Min
Pesce spada all'arancia
40 Min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Merluzzo alla pizzaiola
30min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 Min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 Min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40 Min