Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 250 g di petto di pollo a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di spinaci freschi, lavati ed asciugati
- 2 uova
- 100 g di pangrattato + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 10 - 20 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 322 kJ / 77 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 3.1 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burger di tacchino, melanzane e ricotta
20 min
Cordon bleu
30min
Nuggets di pollo
25 min
Fish burger
35min
Hamburger impanato di tacchino e spinaci
35min
Burger di zucchine
1h
Polpette di pollo al Varoma in salsa delicata
1h 30min
Polpette di merluzzo con salsa di pomodoro all'acciuga
1h
Polpette di pollo con emulsione alle erbe
1h
Svizzere di pollo
35min
Svizzere di merluzzo
35min
Polpette di spinaci
35min