Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 250 g di petto di pollo a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di spinaci freschi, lavati ed asciugati
- 2 uova
- 100 g di pangrattato + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 10 - 20 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 322 kJ / 77 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 3.1 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cordon bleu
30 min
Burger di zucchine
1 Std.
Hamburger impanato di tacchino e spinaci
35 dk
Fish burger
35 dk
Polpette di pollo al Varoma in salsa delicata
1 Std. 30 Min
Polpette di merluzzo con salsa di pomodoro all'acciuga
1 Std.
Nuggets di pollo
25min
Burger di tacchino, melanzane e ricotta
20min
Polpette di spinaci
35 dk
Hamburger di pollo con salsa allo yogurt
2 Std. 10 Min
Hamburger di merluzzo e gamberi
20min
Polpette di merluzzo con salsa allo yogurt
45 min