Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di porro a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di vino bianco
- 100 g di pomodori pelati sgocciolati e in quarti
- 1 cucchiaino di aneto secco
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 700 g di acqua
- 600 g di piselli surgelati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 920 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 10.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagioli rossi in umido
1 Std. 20 Min
Minestrone
45 dk
Piselli al prosciutto
20 dk
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 min
Fave in umido
1h
Patate e fagiolini al pesto
35min
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Fagioli alla veneta
1sa 30 dk
Fagioli in umido
1sa 30 dk
Sugo classico
55 min
Lenticchie speziate in umido
1sa 30 dk
Ceci in umido
1sa 30 dk