Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 55 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 140 g di spinaci baby freschi
- 55 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di burro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di riso Arborio
- 60 g di vino bianco secco
- 700 g di brodo vegetale
- 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 150 g di pisellini surgelati finissimi (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2029 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto spinaci e gamberetti
30 min
Risotto verde con spinaci e pancetta
45 min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50 min
Risotto burrata e piselli
40 min
Risotto funghi e spinaci
55min
Risotto alla crema di spinaci
40 min
Risotto ai broccoli e salsiccia
35 min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40 min
Risotto zucchine e menta
40 min
Risotto arancione con zucca e carota
35 min
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1 godz. 5 min
Risotto asparagi e zafferano
35 min