Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di aceto di vino bianco
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di sale
- 400 g di acqua
- 400 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 400 g di patate, pelate e a pezzi (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 648 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1小时
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 分钟
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Spinaci filanti
40 分钟
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Insalata di fagiolini
40 分钟
Fagiolini in gremolada
30min
Broccoli alla siciliana con olive
40 分钟
Contorno di spinaci
25min
Spinaci al burro
30min
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30min