Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di aceto di vino bianco
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di sale
- 400 g di acqua
- 400 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 400 g di patate, pelate e a pezzi (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 648 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinaci filanti
40 min
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30 min
Contorno di spinaci
25 min
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
50 min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 Min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 min
Spinaci al burro
30 min
Fagiolini in gremolada
30 min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1h
Fagiolini insaporiti
25 min