Compatibele versies
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 370 g di ceci bianchi lessi
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 630 g di acqua
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 2 cucchiaini di sale
- 320 g di pasta secca tipo conchiglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2807.9 kJ / 671.2 kcal
- Eiwitten
- 30.2 g
- Koolhydraten
- 108.6 g
- Vetten
- 16.1 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 987.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50 min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35 min
Pasta risottata con zucca e piselli
40 min
Penne integrali con lenticchie
25 min
Pasta e fagioli cannellini
40 min
Pasta risottata al pomodoro
40 min
Pasta e ceci (TM6)
40 min
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45 min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40 min
Sedanini integrali al ragù di lenticchie rosse
1h