Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di pinoli
- 20 g di gherigli di noci frantumate grossolanamente
- 220 g di scarola
- 20 g di uvetta sultanina
- 20 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1361.5 kJ / 325.5 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 134 mg
Alternatieve recepten
Contorno di cavolo nero
20 min
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2 Std.
Ciambotta
1h
Carciofi stufati
30min
Roccocò
2 Std.
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Friarielli e salsiccia
50min
Scarola imbottita alle acciughe
1h
Contorno di friarielli alla napoletana
40min
Riso e verze
1h 10min
Pizza di scarola
3h 30min
Contorno di verza
35min