Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di pinoli
- 20 g di gherigli di noci frantumate grossolanamente
- 220 g di scarola
- 20 g di uvetta sultanina
- 20 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1361.5 kJ / 325.5 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 134 mg
Alternatieve recepten
Casatiello sugna e pepe
2sa 30 dk
Migliaccio
1 godz. 30 min
Contorno di friarielli alla napoletana
40 min
Riso e verze
1h 10min
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2 godz.
Friarielli e salsiccia
50 min
Tartellette di scarola
1h 15 min
Pizza di scarola
3h 30 min
Carciofi stufati
30 dk
Scarola imbottita alle acciughe
1h
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Contorno di verza
35 min