Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta all'uovo
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Condimento
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 500 g di salsiccia fresca a pezzi, senza il budello
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 1 spicchio di aglio
- 800 g di zucca a tocchetti (1 cm circa)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 50 g di acqua
Besciamella
- 1000 g di latte
- 80 g di farina tipo 00
- 80 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4653.8 kJ / 1112.3 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 54.5 g
- Vetten
- 85.2 g
- Verzadigd vet
- 26.6 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1318.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagna autunnale
2 Std.
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1 godz. 5 min
Cheesecake al tiramisù
6h 30min
Pesto di zucchine e basilico
20 Min
Crespelle agli asparagi
1 Std. 30 Min
Tortino con il cuore morbido al lampone
3h 30min
Lasagne di verza
2 godz. 30 min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 Min
Risotto zucca e salsiccia
40 Min
Polpette di zucca
1 Std. 30 Min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15 min
Lasagne funghi e salsiccia
1 Std. 40 Min