Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta all'uovo
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Condimento
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 500 g di salsiccia fresca a pezzi, senza il budello
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 1 spicchio di aglio
- 800 g di zucca a tocchetti (1 cm circa)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 50 g di acqua
Besciamella
- 1000 g di latte
- 80 g di farina tipo 00
- 80 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4653.8 kJ / 1112.3 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 54.5 g
- Vetten
- 85.2 g
- Verzadigd vet
- 26.6 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1318.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto di zucchine e basilico
20 min
Pesto di melanzane
10 Min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Polpette in bianco con purè di castagne
1h 20 min
Gattò di patate e spinaci
2h
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2h
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45 min
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min
Torta salata funghi e patate
1h 30 min
Torta salata radicchio e salsiccia
1h 15min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30 min
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1h 30 min