Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 spicchi di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1000 - 1200 g di polpo fresco (1 intero o 2 polpi da 500-600 g circa)
- 350 g di pomodori ciliegino in scatola, scolati
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 60 g di olive nere denocciolate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 908.5 kJ / 217.2 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 168.8 mg
Alternatieve recepten
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 dk
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Sautè di cozze e vongole
40 dk
Orecchiette ai totani su crema di fagioli cannellini
1sa
Polpetti affogati
45 Min
Polpo con patate a Cottura Lenta
1h 30min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Moscardini al limone
30 dk
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40 dk
Polpetti affogati
45 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Calamari alla napoletana
40 dk